Φέρνουμε τα μεγάλα αμερικάνικα καφέ στην κούπα μας με την πιο γευστική συνταγή.
Αν και αρκετοί λάτρεις του καφέ δε συμπαθούν τα extravagant ροφήματα των μεγάλων αλυσίδων καφέ, κυρίως λόγου του ανθυγεινού τους χαρακτήρα, είναι γεγονός ότι πολλά από αυτά είναι εντυπωσιακά, νόστιμα και όσο και αν δεν είναι κατάλληλα για καθημερινή κατανάλωση, αποτελούν «ένοχες απολαύσεις» που δικαιούμαστε μια φορά στο τόσο. Αν, μάλιστα, ετοιμάσουμε τις σπιτικές εκδοχές τους, μετριάζοντας τους τόνους σιροπιών, ζάχαρης και σαντιγίς που έχουν συνήθως αυτά τα ροφήματα, τότε το αποτέλεσμα ίσως είναι ακόμα καλύτερο.
Ένα τέτοιο ρόφημα είναι και ο Pistaccio Latte, ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ κατά τους χειμερινούς μήνες. Με εντυπωσιακό πράσινο χρώμα και μοναδική, ξηροκαρπάτη γεύση, ο φυστικο-καφές είναι ένα από τα μεγαλύτερα hits της χειμερινής σεζόν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στην δική μας, σπιτική εκδοχή, έχουμε αφήσει στην άκρη το τεχνητό σιρόπι κι έχουμε χρησιμοποιήσει πάστα φιστικιού από αληθινά φυστίκια αιγίνης, ενισχύοντας το χρώμα με λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Τι χρειαζόμαστε για έναν Pistachio Latte;
Πως ετοιμάζουμε τον Pistachio Latte;
Συμβουλές για εντυπωσιακούς Pistachio Latte!
Tην επόμενη φορά που θα έρθουν φίλοι για καφέ, αντί για το συνηθισμένο (αν και αγαπημένο) εσπρεσάκι, εντυπωσιάστε τους με έναν υπέροχο, πρασινωπό Pistaccio Latte!