ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 69 €
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210 88 10 717
0
Κάνε ΚΛΙΚ στην εικόνα για να τη δεις σε μεγαλύτερο μέγεθος
Μόνο
3 διαθέσιμα
Δες περισσότερα προϊόντα σε:

Καφές Espresso Mokaflor Chiaroscuro Βανίλια 250g σε κόκκους

MKFLCHVN
9.40    (10.62  τιμή με Φ.Π.Α )
Δες εδώ όλα τα χαρακτηριστικά
Live Διαθεσιμότητα
Online
Διαθέσιμο
Αθήνα (Αδμήτου 8)
Διαθέσιμο
Νίκαια (Πέτρου Ράλλη 258) Μη Διαθέσιμο
Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 69 €
+
Υπολογισμός Μεταφορικών
Credit Card
PayPal
Revolut Pay
Google Pay
Apple Pay

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καφές Espresso Mokaflor Chiaroscuro Σοκολάτα Βανίλια σε κόκκους

Η σειρά Chiaroscuro Flavoured Coffees της Mokaflor συνδυάζει την υψηλή ποιότητα του καφέ Mokaflor με μια επιλογή από αγαπημένα αρώματα, για κάθε ώρα της ημέρας. Ινδικός Arabica & Robusta, με στιβαρό σώμα και χαμηλή οξύτητα, καβουρδίζεται σε μεσαία ένταση και αρωματίζεται με υψηλής ποιότητας αιθέρια έλαια για τριάντα λεπτά. Διαθέσιμο σε κόκκους, κατάλληλο για όποια εκχύλιση επιθυμείτε (espresso, moka, φίλτρου, french press κλπ).

Ο Chiaroscuro Βανίλια είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκχύλιση φίλτρου, μπορέι να δώσει όμως και cappuccino με απίθανο άρωμα, αν εκχυλιστεί σαν espresso.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Καβούρδισμα:
Μεσαίο
Μέγεθος:
250 gr
Είδος Προϊόντος:
Καφές σε κόκκους
Γεύση:
  • Βανίλια
Προέλευση:
  • Ινδία

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Μόνο
4 διαθέσιμα
9.40    (10.62  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
(1)
9.40    (10.62  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
9.40    (10.62  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
9.40    (10.62  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
7.29    (8.24  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
7.29    (8.24  τιμή με Φ.Π.Α )
Εξαντλήθηκε
6.79    (7.67  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
(1)
7.19    (8.12  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

5.00
1 κριτικές
100% των πελατών προτείνουν αυτό το προϊόν για αγορά
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
5 ΑΣΤΕΡΙΑ  
1
4 ΑΣΤΕΡΙΑ  
0
3 ΑΣΤΕΡΙΑ  
0
2 ΑΣΤΕΡΙΑ  
0
1 ΑΣΤΕΡΙΑ  
0

Ο/Η χρήστης

έγραψε:

Εξαιρετικός καφές, γλυκιά γεύση με άρωμα βανίλια.
Για μένα είναι από τους κορυφαίους που έχω δοκιμάσει.
Σε βοήθησε αυτό το σχόλιο; 0 0
Νέα δημοσίευση