ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 69 €
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210 88 10 717
0
Κάνε ΚΛΙΚ στην εικόνα για να τη δεις σε μεγαλύτερο μέγεθος
Δες περισσότερα προϊόντα σε:

Καφές Espresso Kimbo Extreme 1000g σε κόκκους

KMBEXTR
18.64    (21.06  τιμή με Φ.Π.Α )

Σύσταση: 65% Arabica - 35% Robusta

Δες εδώ όλα τα χαρακτηριστικά
Live Διαθεσιμότητα
Online
Διαθέσιμο
Αθήνα (Αδμήτου 8)
Διαθέσιμο
Νίκαια (Πέτρου Ράλλη 258)Διαθέσιμο
Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 69 €
+
Υπολογισμός Μεταφορικών
visa

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καφές Espresso Kimbo Extreme 1000g σε κόκκους

Ένα blend που αποτελείται κατά κύριο λόγο από εκλεκτούς κόκκους Arabica από τέσσερις προελεύσεις, επιδέξια καβουρδισμένους σύμφωνα με τις επιταγές της Ναπολιτάνικης παράδοσης. Το αποτέλεσμα είναι ένα χαρμάνι espresso με έντονη γεύση, που χαρακτηρίζεται από νότες μαύρης σοκολάτας και καραμέλας, πλούσια επίγευση και άρωμα που διαρκεί.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σύσταση:
65% Arabica - 35% Robusta
Καβούρδισμα:
Σκούρο
Μέγεθος:
1000 gr
Είδος Προϊόντος:
Καφές σε κόκκους
Προέλευση:
  • Ελ Σαλβαδόρ
  • Βραζιλία
  • Κολομβία
  • Ινδία
Γευστικές Νότες:
  • Πικρή Σοκολάτα
  • Καραμέλα
Tεμάχια Ανά Κιβώτιο:
6

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

17.67    (19.97  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
18.09    (20.44  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
21.72    (24.54  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
(1)
19.75    (22.32  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
4.44    (5.02  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
4.80    (5.42  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
(2)
5.25    (5.93  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο
(1)
5.35    (6.05  τιμή με Φ.Π.Α )
Διαθέσιμο

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

5.00
1 κριτικές
100% των πελατών προτείνουν αυτό το προϊόν για αγορά
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
5 ΑΣΤΕΡΙΑ  
1
4 ΑΣΤΕΡΙΑ  
0
3 ΑΣΤΕΡΙΑ  
0
2 ΑΣΤΕΡΙΑ  
0
1 ΑΣΤΕΡΙΑ  
0

Ο/Η χρήστης

έγραψε:

Κλασικό ναπολιτάνικο χαρμάνι. Από τους καλύτερους της Kimbo. VFM. Γεύση μαύρης σοκολάτας και καραμέλας, ότι λέει και στην περιγραφή του συγκεκριμένου καφέ. Οξύτητα δεν έχει που είναι και λογικό. Σε κάποιους μπορεί να φανεί έντονος αλλά παιδιά έτσι είναι οι νότιοι καφέδες, γι' αυτό και τους επιλέγεις.
Σε βοήθησε αυτό το σχόλιο; 2 0
Νέα δημοσίευση