Ο μεξικάνικος καφές στα καλύτερά του, με λίγη τεκίλα!
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο καφές συνδυάζεται εξαιρετικά με το αλκοόλ, είτε με τη μορφή ζεστών, comfort, αλκοολούχων καφέδων, είτε σε τονωτικά αναζωογονητικά cocktails. Ένα από αυτά μας έρχεται από το Μεξικό, μια χώρα με παράδοση στα ευφάνταστα mixing, και ανακατεύει τον καφέ με – τι άλλο; - με δυνατή τεκίλα. Το όνομά του; Café Manana!
O Café Manana χαρακτηρίζεται ως ο «καφές του επόμενου πρωινού», δηλαδή ο καφές του hangover! Eίναι γεγονός πως δεν είναι λίγοι όσοι συμβουλεύουν πως το hangover περνά ευκολότερα με ένα ποτηράκι ακόμα, ενώ οι Μεξικανοί βρήκαν το ελιξήριο κατά της ναυτίας και του πονοκεφάλου μετά από μια νύχτα κρεπάλης στην… τεκίλα. Πέρα από όλα αυτά τα αβάσιμα στοιχεία, ο Manana παραμένει ένα εξαιρετικό cocktail, με ιδιαίτερες γεύσεις που μπλέκουν μεταξύ τους εκπληκτικά, ακόμα και αν τον απολαύσουμε βραδάκι και όχι πρωί!
Τι χρειαζόμαστε για έναν Café Manana;
Πως ετοιμάζουμε τον Café Manana;
Συμβουλές για απολαυστικούς Café Manana
Έχετε κι εσείς εκείνον τον φίλο που το παίζει «ψαγμένος» στον καφέ επειδή πίνει flat white με γάλα αμυγδάλου και Nitro Cold Brew; Εντυπωσιάστε τον με έναν Café Manana!